OVER ONS

Genieten van de rust en schoonheid

Wij (Theo en Greetje) zijn in 2011 naar Schiermonnikoog gekomen en hebben ons huis aan de Buterblom 11 gekocht. Een prachtplek aan de rand van het dorp met vanuit de tuin uitzicht op de dijk en vanaf ons balkon kijken we op het Wad. Voor ons voelt het nog altijd een beetje vakantie…

We willen meer mensen laten meegenieten van de rust en schoonheid van Schiermonnikoog en daarom hebben we op de benedenverdieping van ons woonhuis 2 sfeervolle 2-persoonsappartementen gecreëerd: ‘Laun’ en ‘See’. ‘Laun’ en ‘See’ hebben elk een eigen terras met zitje. Gasten mogen ook gebruik maken van onze gezamenlijke tuin met zitjes.

Boven de losstaande garagebox op ons erf hebben we het gezellige Huisje ‘Wadzicht’ gebouwd. Vanuit dit 2-persoons huisje heeft u helemaal vrij uitzicht over de weilanden en over het Wad. Ook zijn hier 2 goede fietsen bij!

Vanaf ons huis is het 5 minuten lopen naar centrum dorp. Je kunt op Schiermonnikoog uren langs het strand lopen zonder iemand tegen te komen, om daarna lekker uit te rusten en te genieten van een warme chocomel of een goed glas wijn op een terras aan het strand of in het dorp! Schiermonnikoog wordt dan ook vaak bezocht door natuurliefhebbers, of mensen die de rust willen opzoeken!

Kijkt u rustig rond op onze website. Voor vragen kunt u mij (Greetje) bereiken via info@casa-smilda.nl of 06-22776282.

We hopen u gauw bij ons te mogen begroeten!

Theo en Greetje